4 Ağustos 2011 Perşembe

Harry Potter bitti :(




Eveeet çoktandır beklediğim filme gecikmeli olarak gittim. Harry Potter serisiyle ilgili söylemek istediğim en önemli şey Severus Snape rolündeki Alan Rickman'ın başarısıdır. Bence filmdeki oyuncuşuğu rolleri her ne kadar oldukça az da olsa takdir etmeğe değer, benim en favori karakterim de tüm seri boyunca sayesinde Snape oldu. Karakter ile oyuncu arasındaki değişiklik de dikkat ettiyseniz süper makyajın kanıtı.

Bir diğer süper şaşırtıcı oyuncu değişimini Draco'nun babasını oynayan Jason Isaacs için söyleyebiliriz.Saç insanı ne kadar da değiştiriyor değil mi? :)) Gerçi tüm Harry Potter karakterlerinde bu çarpıcı değişim söz konusu. Eğer siz de Harry Potter serisini izleyenlerdenseniz oyuncuların normal hayattaki görüntüleri sizi şok edecek.


Ve gelelim filme... Filmde açık kalan sorularım ve bana göre açık kalan noktalar oldu. Kitabı bayağı bir süre önce okuduğumda bu şekil düşünmediğime göre, anladığım kadarıyla kitapta beni tatmin eden açıklamalar filmde atlanmıştı. Görsel efektler çok güzeldi. Daha yeni gittiğim transformansdan çok daha iyiydi hatta.
Genel olarak çok güzel filmler serisiydi. Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi, Star Wars filmlerinin en büyük başarısı hiç var olmayan bir dünya ve yaratıklar silsilesini tamamen içimize sindirmiş olmaları ve bu karakterler üzerinde konuşabiliyor olmamız. Mükemmel hayal güçlerine ve tabii bunları hayata geçirebilen bilgisayar efektlerine teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder